torsdag 4 juni 2009

Sjuk...

Mår inte speciellt bra idag, har skaffat mig en förkylning... Är väl i alla fall lite synd om mig ...;)

Har inte gjort något vettigt idag, orkar inte riktigt. Satt mig vid symaskinen istället och konstruerade en sån här:


En liten skräpkorg till symaskinen! Kanon att ha en sån här eftersom det blir så mkt småskräp när man syr. Är lite stolt att jag lyckades på första försöket...;) Ska nog ändra lite till nästa gång, försöka sätta knapparna på korgen istället så att den inte lutar så mkt inåt. Vi får väl se. Tänkte sy korgarna till mamma o mig i helgen av det underbara hallontyget jag köpte i tisdags. Tänk att de kan få ett tyg att se levande ut, helt otroligt!! Fanns förresten helt fantastiska tyger i den affären, måste nog bli ett litet besök där när skattepengarna kommer:).
Hästarna fick stå inne i natt eftersom TV påstod igår att det skulle bli regn hela natten, nu blev det ju i o för sig inte det men det var ju riktigt kallt o blåsigt ändå. De får stå inne i natt med för nu ska det visst regna. Mamma lova att ta ut dem i morgon bitti innan hon åker till jobbet. Jag är ju inte hemma förrän vid åtta så det blir ju lite sent.
Nej, nu måste jag göra mig i ordning inför nattens jobb, packa matsäck o så. Orkar inte laga nån mat så det får bli en liten Kebab till middag, inte helt fel....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar